• 04 October 2022, Tuesday 11:03
SercanErgin

Sercan Ergin

Mahalli ligde yer alacak takımlarımızın hedefleri

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra köşesi okurları bugün sizlere köşemde, 2022-2023 sezonunda Milas ilçesini mahalli ligde temsil edecek olan takımlarımızın hedefleri hakkındaki düşüncelerimi siz değerli spor sever okurlarımızla paylaşmak istiyorum.

Uzun yıllar Türkiye 3. Ligi’nde Milas ilçesini başarıyla temsil eden Yeni Milasspor takımımızdan da kısa da olsa söz etmek istiyorum. Mor-Beyazlı ekibimiz Mahalli Süper Amatör Küme’de yer almak için ön çalışmalarını yaparak  Süper Amatör Küme ve U18 liginde yer almak için çalışmalarına devam ediyorlar. Yıllarca 3. Lig görmüş Yeni Milasspor’un  yanı sıra ilk kez geçen yıl Süper Amatör Küme’de yer almasına rağmen Süper Amatör Lig’de başarılı sezon geçiren Milas Gençlikspor takımı başta Süper Amatör takımı ile birlikte alt yapı takımlarıyla birlikte hazırlıklarına devam etmektedir.

Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor takımlarımızın yanı sıra geçen sezon hakemlerin gadrine uğrayan Milas Belediye Beçin Genlikspor takımı ise 2022- 2023 sezonuna öz Milaslı futbolculardan kurulu bir kadro ile katılacak. Milaslı futbol severler bu sezon alt yapı liginde yer almayacak olan Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımından başarı beklemektedirler.

Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan takımlarımızdan Milas Gençlikspor, Milas Erginspor, Yeni Milasspor alt yapı takımlarıyla başarılı olmak için mücadele edeceklerdir.

Milas Önder Gazetesi olarak Mahalli ligde yer alacak takımlarımızabaşarılar diliyoruz .


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık