• 25 August 2022, Thursday 14:40
SercanErgin

Sercan Ergin

Yönetim kurulu ile kulüp başkanlarına Allah kolaylık versin

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, 2022-2023 sezonunda mensubu oldukları kulüplerde yönetim kurulu üyeliği yapan arkadaşlarımızla, yönetim kurulu başkanlarımız hakkındaki düşüncelerimi, spor sever okurlarım için kaleme alıyorum. Günümüzde mensubu oldukları kulüplerde yönetici ve kulüp başkanlığı yapan sevgili arkadaşlarımız çok zor koşullarda maddi ve manevi olarak görev yapmaktadırlar.

Bazı hayatında hiçbir kulüpte yöneticilik ve başkanlık yapmayan sevgili arkadaşlarımız sağda solda sivri konuşmalar yaparak Milas takımlarında yöneticilik ve kulüp başkanlığı yapan sevgili kardeşlerimize hoş olmayan yakıştırmalarla, cebinden para harcayan değerli yönetici kardeşlerimizin çalışma şevkini kırmaktadırlar. Muğla Mahalli liginde yer alan takımlarımızın bazı yönetim kurulu üyeleri başkanları sezon içerisinde hatırı sayılır paralar harcayarak, mensubu olduğu kulüp için özveri göstermektedirler. Son günlerdeki hayat şartları nedeniyle bu sezondan itibaren Muğla Mahalli liginde yöneticilik ve Başkanlık yapan sayın kardeşlerimiz maddi ve manevi sıkıntılar yaşayacaklardır. Günümüz insanlarının çok zor koşullarda zor geçindiklerini düşünürsek, Milaslı futbolu seven bireylerin kulüplerimize maddi katkılarda bulunacaklarını düşünemiyorum.

Bu sıkıntılara rağmen bazı futbol tutkunu futbol severlerin bazı takımlarımıza küçük de olsa katkılarda bulunduklarına şahit oluyorum. 2022-2023 sezonunda mahalli ligde yer alacak olan takımların yönetim kurulu üyelerine ve Kulüp Başkanlarına Allah kolaylıklar versin, herkese sevgi ve saygılar sunuyorum.

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık