• 07 March 2022, Monday 8:16
SercanErgin

Sercan Ergin

Muğla Mahalle Ligi’nde oynanan ilk yarı müsabakaları hakkındaki görüşlerim (3)

Aynı grupta Milas’ı  temsil  eden bir başka takımımız  Bafa Zeytinspor takımı ise, maddi    sıkıntılar nedeniyle alt yapılarında yer alan genç sporcularıyla  kurdukları mütevazı kadro ile katıldıkları ligde çok iyi maçlar oynamalarına rağmen 1. Amatör Küme’den, 2. Amatör Küme’ye düştüler. Bafa Zeytinspor takımının küme düşmesi taraftarlarını çok üzdü.

Muğla Mahalli Süper Amatör ligde Milas’ı temsil eden Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor, Yeni Milasspor Birinci Amatör Küme’de Güllük Gençlikspor ve Bafa Zeytinspor takımlarımızın yanı sıra Muğla Mahalli U16 Ligi’nde   Milas’ı Muğla’da temsil eden Yeni Milasspor U16 Takımı, Milas Gençlikspor U16 takımları hakkındaki izlemlerimizi de   sizlerle paylaşmak   istiyorum.  2021-2022 sezonu başında Muğla Mahalli U16 Ligi’ne katılan, Mahalli U16 Ligi’nde gruptan namağlup şampiyon çıkan Milas Gençlikspor U16 takımı, grup şampiyonluğunun ardından, önümüzdeki Çarşamba günü Muğla Kötekli sahasında Play-Off müsabakalarına katılacaktır. Milas Gençlikspor U16 takımının elde  ettiği başarılar Milaslı futbol severleri çok mutlu etmiştir.

Muğla Mahalli U16 Ligi takımlarımızdan Yeni Milasspor U16 takımı ligden çekilmeden önce grubunda oynadığı müsabakalarda bence çok iyi futbol oynamadı ama, oynadığı her müsabakada sahada çok iyi mücadele ederek gelecek vadetti. 2021-2022 sezonunda Muğla Mahalli Ligi’nde Milas’ı temsil  eden  takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık