• 17 July 2022, Sunday 11:20
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 futbol sezonunun en başarılı teknik direktörleri (3)

Görev yaptığı takımda üç yıldan beri altyapı takımlarında sayısız grup şampiyonluğu yaşayan bir başka beden eğitimi öğretmeni Sayın Çağrı Arıkan hocamızdan bahsetmek istiyorum.

Sayın Arıkan, Milas Final Lisesi’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Sayın Arıkan, üniversite yıllarında Yeni Milasspor takımının formasını giyerken sol bek mevkiinde oynadığı başarılı futbolla  dikkat  çekince, o yıllarda Türkiye 2. Ligi’nde yer alan,  aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye’de ivme kazanan Muğlaspor takımına transfer oldu. Sayın Arıkan, Muğlaspor Türkiye 2. Ligi’nde yer alırken sol bek mevkiinde oynadığı dikkat çekici futbolla o yıllarda beğenilen futbolcu olarak dikkat çekmişti.

Sayın Arıkan, Muğlaspor takımından sonra futbol yaşamına ilk önce Yeni Milasspor takımında devam etti. Sonrasında Milas Gençlikspor takımında futbol oynadı. Sayın Arıkan, 5 yıldan beri Milas Gençlikspor takımında teknik adam olarak görev yapmaktadır. Arıkan, Milas Gençlikspor altyapı takımlarının yanı sıra Altınordu Spor Okulu’nda görev yapmaktadır. Günümüzde bu yaştaki genç teknik adamlara her takımın ihtiyacı var. Yakinen tanıdığım, gerek futbolculuğunda, gerekse teknik adam olarak görev yapmakta olan Arıkan hocama teknik adam mesleğinde, bundan sonraki takımlarda başarılar diliyorum.

 

DEVAM EDECEK - 4


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık