• 09 June 2022, Thursday 9:02
SercanErgin

Sercan Ergin

Eski milli takım güreşçileri bodrum tekne turunda hasret giderdiler (2)

Milli Güreşçi Sayın Yılmaz Büyüktaş, Eski Kırkpınar Başpehlivanlarından büyük şampiyon lakaplı milli güreşçi Sayın Mehmet Keçe Atan, Türk futbolunun duayen isimlerinden Antalyaspor ve B.B. Bodrumspor Kulübü altyapılar sorumlusu Sayın Servet Bağlar, Türkiye’nin tanınmış futbol hakemlerinden Mehmet Coşar, milli güreşçi sayın Ahmet Köse, Türk minder güreşinin gelecek vaad yetenekli güreşçisi sayın Serkan Atak, güreş takımlarını yakından takip eden kulüpçü Sayın Osman İlker Çelik, milli güreşçi Sayın Mehmet Durmaz, Milas’ın tanınmış güreşçilerinden milli güreşçi Erkan Uysal, Türkiye’nin tanınmış güreş hakemlerinden sayın Tamer Özçelik, eski milli güreşçi İbrahim Güvenç, milli güreşçi İbrahim Kaplan, Türk Milli Takımı’nda forma giymiş Sayın Mehmet Coşar, Türk Jokey Kulübü’nün tanınmış sporcularından Sayın İrfan Gülümser, eski dünya ve Avrupa şampiyonu Milas Milli Egitim Müdürlüğü’nde beden egitimi öğretmeni olarak görev yapmakta olan, an itibariyle Türk Güreş Milli Takımı’nın hocası Bünyamin Emik isimli güreşçilerin teşrif ettiği tekne turu gezisi, görkemli geçti.

Uzun yıllardan beri bir araya gelemeyen efsane güreşçilerin, teknede birbirleriyle yaptığı şakalar, birbirlerine yaptıkları iltifatlar, her sporcunun birbirlerini ne kadar çok özlediklerinin göstergesiydi. Zamanın Türk Milli Takımı formasını başarıyla giyen efsane güreşçilerine Bodrumlu güreşseverler çok sıcakkanlı davrandılar.

Türk Minder ve Yağlı Güreşleri’nde idol olan güreşçilerin Bodrum’a gelmelerini sağlayan Sayın Hasan Ölmez hocaya Milas Önder Gazetesi olarak sevgi ve saygılar sunuyoruz.

 

 

-SON-

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık