• 13 May 2022, Friday 9:53
SercanErgin

Sercan Ergin

Köy turnuvası renkli görüntülerle sona erdi (2)

Final müsabakasının sonunda turnuvanın Şampiyonu olan Köygücüspor takımının kupasını Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, turnuvanın ikincisi olan Mumcularspor takımının kupasını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, turnuvanın üçüncüsü olan Ovakışlacık takımının kupasını  Milas AKP İlçe Başkanı Mali  Müşavir Emin Çelik, turnuvanın dördüncüsü olan Kıyıkışlacık takımının kupasını Milas İlçe Spor Müdürü Tayfun Uslu, turnuvanın en centilmen takımı olan Çandır takımının kupasını, tertip komite üyesi Hidayet Ataman, turnuvanın final müsabakasını yöneten hakemlerin madalyalarını eski futbol hakemlerinden gözlemci, genç iş insanı Levent Akyer takdim etti.

Sporcunun her zaman yanında olan eski futbolcu ve voleybolcu Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat, turnuvanın ödül törenine katılan her takıma tepsi tepsi baklava ikramında bulundu.

Eski futbolcu, Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, turnuva boyunca sık sık Ovakışlacık mahallesine gelerek, turnuvayı düzenleyen başta köy muhtarı olmak üzere yardımcısı İmdat Çelik ile birlikte eksiklikleri giderdiler. Turnuvanın güzel geçmesini sağladılar.

Mahalleler arası futbol turnuvasında yer alan, katkı sağlayan her takıma Milas Önder Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz .

-SON

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık