• 11 October 2022, Tuesday 10:45
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas takımları hazırlık müsabakalarına devam ediyorlar

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, 2022-2023 Muğla Mahalli Ligi futbol sezonunun başlamasına sayılı günler kala mahalli ligde yer alacak olan Milas takımları hazırlık müsabakaları ile ilgili gözlemleri paylaşmak istiyorum.

Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alacak olan Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçinspor , Milas Gençlikspor takımları her gün düzenli antrenmanlarının yanı sıra hazırlık maçlarına da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Milas Belediye Beçinspor takımı Aydın Mahalli Ligi’nde Süper Amatör Küme’de yer alan Aydın Büyük Şehir Belediyespor takımıyla hazırlık müsabakasına gitti. Deplasmanda oynanan müsabakaya Aydınlı futbol severler ilgi gösterdiler. Gerek Aydın Büyükşehir Belediyespor takımı, gerekse Milas Belediye Beçinspor takımları sahaya ilk önce as futbolcularıyla çıktı. Müsabakanın ikinci yarısında her iki takım sahaya yedekleri ile çıkarak, hazırlık müsabakasını tamamladılar. Milas Belediye Beçinspor müsabakanın tamamında sahada olumlu işler yaparak, Aydınlı futbol severlerden alkış topladı. Milas Belediye Beçinspor deplasmanda oynanan hazırlık müsabakasını 3-2 kazanarak Aydınlı taraftarlardan alkış topladı.

Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan bir başka Süper Amatör Küme takımımız Milas Gençlikspor. Sezon başı hazırlık müsabakasında deplasmanda Dalaman Belediyespor ile karşı karşıya gelen, çok genç oyunculardan kurulu Milas Gençlikspor deplasmanda oynadığı müsabakayı 4-3 kazanmasını bildi.

Milas Gençlikspor’lu futbolcuların çok iyi performans gösterdiği müsabaka sonrasında Dalamanlı futbolseverler Milas Gençlikspor takımını alkışladı.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık