• 17 June 2022, Friday 9:04
SercanErgin

Sercan Ergin

Alt yapı sporcularının geleceği parlak (3)

Gelecek vaad eden minik sporcularımızın yeteneklerinden bahsettim.  Bunlar minik sporcularımız için çok önemli unsurlar. İzninizle alt yapıları takip etmeye gelen aile bireylerinden kısa da olsa söz etmek istiyorum.

Sayın ebeveynler; çocuklarınızı izlemek için bazılarınız Yatağan’dan, bazılarınız Muğla’dan, bazılarınız Bodrum’dan geliyorsunuz. Bunlar çok güzel destek. Benim tribünde gördüğim çok kötü örnekler var. Müsabaka içerisinde futbol oynarken sporcuların topu kazanma adına yaptığı istem dışı sertlikleri karşısında bazı ebeveynler inanılmaz hoş olmayan küfürlü sözlerle stadı çınlatıyor. Bunlar kabul edilir değil. Senin oğluna sert girildiği zaman ortalığı birbirine katan ebeveynler senin oğlun rakip takım sporcusuna çok sert girdiğinde hiç sesiniz çıkmıyor. Kendi oğlunuza yapılan sertliklere aşırı tepki gösteriyorsunuz, peki oğlunuz rakip takım sporcusuna aşırı tepki gösterdiğinde kendi çocuklarınıza oğlum böyle yapmayın, sana yakışmıyor diye tepki  gösteriyor musunuz? Üzülerek yazıyorum.  Sesiniz çıkmıyor.

 

Sevgili ebeveynler sizlerden ricam sahada bazen topu kazanma adına hoş olmayan sertlikler meydana gelebilir. İstirhamım, aşırı tepki gösterirken çocuğunuza kötü örnek olduğunuzu lütfen unutmayın. Senin oğlun da bizim çocuklarımız, rakip takımda forma  giyen de bizim çocuklarımız. Lütfen bunu unutmayalım. Başka ricam, alt yapı müsabakalarını tek hakem yönetiyor. Müsabakayı yöneten hakem kardeşimize hata yaptığında anlayış gösterelim. Hepinize sevgi  ve saygılar sunuyorum.

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık