• 13 June 2022, Monday 8:57
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas  Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde,  Türkiye’nin ilçelerinde en modern güreş eğitim merkezine sahip olan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi hakkındaki düşüncelerimi siz değerli güreşseverlerle paylaşmak istiyorum.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi, halen Türkiye genelinde faaliyet gösteren güreş eğitim merkezlerinden birisidir. GSGM mülkiyetine ait tesis, spor salonumuzun yan tarafında bulunan araziye 1996 yılında yapılmıştır. Tesisin tamamı halk yardımı ile yapılması ile ilgili Türkiye genelinde bulunan tek güreş eğitim merkezi olma özelliğini taşımaktadır. Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi , 515 Metrekarelik alana oturmakta olup, 32 yatak kapasitesine  sahip, prefabrik bir yapıdır. 1996 yılında yapılan ve ortalama ömrü 5 yıl olan tesis, fiziki ömrünü tamamlamış; 2005 yılında yeni bir proje ile mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait yeni bir güreş güreş eğitim merkezi  binası yapımına başlanmıştır. Cumhuriyet Mahallesi’nde stadyum yanında 2008 yılı şubat ayında yeni tesis hizmete açılmıştır.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi bodrum katı ile birlikte toplam 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum katta sığınak, çamaşırhane, kalorifer dairesi, soğuk hava deposu, personel odası ve malzeme depoları bulunmaktadır. Zemin katta sekreterlik, müdürlük, mescit, hemşire odası, antrenör odası, fitness, sauna gibi odalar bulunmaktadır.

DEVAM EDECEK  2  


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık