• 24 March 2022, Thursday 9:07
SercanErgin

Sercan Ergin

Dörtyol Gençlikspor  ile Boğaziçi Bargilyaspor  maçının ardından (2)

Dörtyol Gençlikspor’un aldığı bu yenilgi  dünyanın sonu değil.  İkinci Amatör küme müsabakalarının bitmesine  daha 5 maçları var. Dörtyol Gençliksporlu futbolcular ve yönetim kurulunda görev yapan beyefendilerin kalan müsabakaları kazanmak için birlikte olmaları gerekmektedir. Çok elit kadroya sahip olan Dörtyol Gençlikspor için her şey bitmiş değil. Sezon başındaki performanslarını birlikte  sürdürmeleri lazım…  Dörtyol Gençlikspor’dan sonra bu sezon ilk kez Mahalli İkinci Amatör kümede yer alan Milas’ı temsil eden Boğaziçi Bargilyaspor takımından da bahsetmek istiyorum.  Bargilya Gençlikspor,  Milas Dörtyol karşısında  bu  müsabakada  sahada sahip olduğu her topu olumlu kullanarak  müsabakayı kazanmasını bildi. Bargilyaspor, Dörtyol Gençlikspor karşısında müsabaka boyunca çok iyi  alan savunması yaptı. Dörtyol Gençlikspor takımı defansının yaptığı hataları iyi değerlendirdi.

Her takım oynadığı her müsabakayı kazanacak diye  bir kural yok. Futbolda çok iyi oynarsın, gününde olmazsın, fırsatları kaçırırsın, yenilirsin  bunlar olağan şeyler.  Ben Pazar günü her iki takımın oynadığı mücadeleci futbolu beğendim. Ama müsabaka sonrasında hakemin bitiş düdüğü sonrasında saha içerisinde her iki takımın futbolcularının birbirlerine saldırmalarını beğenmedim.

Gerek Dörtyol Gençlikspor takımı futbolcuları, gerekse Boğaziçi Bargilyaspor takımı futbolcularına sesleniyorum; bence bu sezonun en iyi futbolunu bu maçta  sizler oynadınız.  Hepiniz çok yeteneklisiniz ama kavga etmek her iki takıma da yakışmadı.

SON-

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık