• 14 November 2022, Monday 10:43
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor, Ulaspor maçının ardından (2)

ÖMER; genç oyuncu bu müsabakada tutuk futbol oynadı. Gene de görevini yapma gayreti içerisinde göründü.

BYLAN DAYLIN, aslen Amerikalı olan Türk asıllı futbolcu bu müsabakada geçen müsabakalarına göre vasat futbol oynadı. Top tekniği iyi olmasına rağmen ikili mücadelelerde pasif kaldı. Disiplini bir sporcu. Milaslı futbol severler, bu futbolcudan çok şeyler bekliyor. Müsabaka içerisinde oyundan alındı.

OĞUZHAN; sahaya takım kaptanı olarak çıkan genç oyuncu çok iyi olmamasına rağmen görevini yapma gayreti içerisinde göründü.

ANIL; genç oyuncu bu müsabakada çok çalışmasına rağmen çok verimli değildi. Her futbolcu görev aldığı her maçında dört dörtlük futbol oynayacak diye bir kural yok. Kondisyonunu yukarı çekmesi lazım top tekniği oyun zekası iyi olan bir futbolcu, görevini yaptı.

BEDİRHAN; Milas Gençlikspor takımının yeni transferi olan bu futbolcu, bu müsabakada sahada yeterince top alamamasına rağmen kişisel becerisi ile kazandığı topları iyi kullandı. Bence görevini yaptı. Milaslı futbol severler tarafından çok sevilen genç yetenek, dileriz bundan sonraki müsabakalarda daha verimli futbol oynayacaktır diye düşünüyorum.

YİĞİTHAN; fiziği futbol için çok verimli olan genç oyuncu bu müsabakada çok iyi görünmemesine rağmen sahada sahip olduğu topları elinden geldiğince iyi kullanarak görevini yapmaya çalıştı. Milaslı futbol severler sol kanat oyuncusu Yiğithan’dan daha iyi futbol oynamasını bekliyorlar.

DEVAM EDECEK 3

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık