• 04 March 2022, Friday 8:05
SercanErgin

Sercan Ergin

Muğla Mahalli Ligi’nde oynanan ilk yarı müsabakaları hakkındaki görüşlerim(1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi ‘Santra Köşesi’ okurları. Bugün köşemde, 2021-2022 sezonu başında oynanan Süper Amatör Küme müsabakaları hakkındaki düşüncelerimi siz değerli sporseverlerle paylaşmak istiyorum.

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme müsabakalarında yer alan takımlarımızdan Yeni Milasspor takımı, sezon başında sıkıntılı günler geçirdiği için sezonun ilk müsabakasında lisansları yetişmediği için ligin ilk müsabakasına çıkamadı. Daha sonra katıldığı Süper Amatör Lig’de ayakta kalmayı bildi.

Süper Amatör Küme’de Milas’ı temsil eden bir başka takımımız Milas Gençlikspor takımı, yönetim kurulunda görev yapan kardeşlerimin maddi imkânları sayesinde gruptan ikinci sıradan çıkarak Play-off müsabakalarına an itibariyle devam etmektedirler.

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de Milas’ı temsil eden bir başka takımımız Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımından da söz etmek istiyorum. Kırmızı beyazlı takım                                                                            sezon başında çok iyi kadro kurarak katıldıkları Süper Amatör Küme’de müsabakalarını yöneten hakem kardeşlerimin hataları ile gruptan çıkamadılar. Aslında Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımı, Süper Amatör Küme için çok iyi kadro kurmalarına rağmen çok istedikleri play-off grubundan çıkamadılar. Futbolda böyle sistem olması çok doğal...

Mahalli Süper Amatör Küme’de Milas’ı temsil eden Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor takımlarımıza Süper Amatör Küme’de verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum.

 

DEVAM EDECEK (2) 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık