• 27 January 2022, Thursday 8:48
SercanErgin

Sercan Ergin

MUĞLA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKAN YARDIMCISI ERSİN KÖKSAL BEYEFENDİYİ TANIYALIM(3)

Sayın Köksal nezaretinde futbol branşıyla başlayan faaliyetler; bugüne kadar  şu branşlarda devam etti:  futbol, güreş, badminton, judo, görme engelliler, izcilik, taekwondo,  kick boks,  muay thai, masa tenisi, satranç. Yaptığım araştırmalar sonrasında Türkiye’de amatör kulüpler arasında 11 branşta yer alan tek amatör takım olan Milas Gençlikspor Kulübü, bugüne kadar 2 kez 2. Amatör Küme şampiyonluğu, 1 kez Muğla Mahalli 1. Amatör küme şampiyonluğu yaşadı.

Sayın Köksal yönetimindeki Milas Gençlikspor Kulübü, bugüne kadar bazı kurumlardan aldığı küçük yardımların dışında, yönetim kurumlarında görev yapan arkadaşlarıyla birlikte bugünlere kadar sıkıntı çekmeden hizmetlerini devam ettirdiler.

Dile kolay hiçbir maddi geliri olmayan Milas Gençlikspor’un bugünlere gelmesi de takdire şayandır.  Günümüzde bir tek futbol branşında bile maddi sıkıntı çeken takımlar varken, 11 branşta Muğla’da hizmet veren Milas Gençlikspor kulübünün verdiği hizmeti her takımın karşılaması kolay değildir.

Bu anlamda Milas Gençlikspor kulübü yönetim kurulu üyelerini, başta sayın başkanları Ersin Köksal olmak üzere kutluyorum. Sayın Başkanım; size, aile bireylerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Milas Gençlikspor kulübünü daha iyi yerlerde görmek dileğiyle… Sevgi ve saygılar sunuyorum.

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık