• 20 March 2022, Sunday 11:10
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ateş beyefendiyi tanıyalım (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi  Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, uzun yıllar  Türkiye’nin birçok   yerlerinde öğretmenlik görevinde bulunan, görev yaptığı yerlerde sevecen, sıcak kanlı, mütevazi, iş bitirici, babacan yanıyla her yerde olduğu gibi eğitim camiasında çok sevilen, saygı gören, hocaların Hocası diye anılan Milas Belediye Başkan Yardımcısı, Milas Milli Eğitim camiasının sevilen Emekli öğretmenlerinden sayın Mehmet Ateş  beyefendiyi tanıtmak istiyorum.

Sayın Ateş, 1966 yılında Milas’ın şirin köylerinden Çomakdağ köyünde dünyaya geldi. Sayın Ateş ilkokulu Çomakdağ, orta okulu Milas Merkez, Liseyi 1980 yılında ilk önce İzmir Namık Kemal Lisesi ve İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Lise tahsilini  tamamladıktan sonra 1983 yılında girdiği  ÖSS ve ÖYS  sınavları sonucunda Dicle Üniversitesi Eğitim  Fakültesi, Siirt Eğitim Yüksek Okulu sınıf öğretmenliği bölümünü kazandı. Burada  tahsilini tamamlayarak sınıf öğretmeni oldu.

Sayın Ateş ilk olarak 1986 yılında Kahramanmaraş ili, Andırın ilçesi  Kaleboynu köyünde sınıf  öğretmeni olarak göreve başladı. Eylül ayı 1990’dan Kasım 1991 yılları arasında vatani  görevini   Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi,  Ilgar köyünde er öğretmen olarak görev yaptı. Askerlik görevinden sonra sırasıyla Afyon İli  Başmakçı ilçesi Hırkaköyü  ve Yozgat ili Boğazlıyan ilçesi, Yamaçlı kasabası  İsmet İnönü ilkokullarında sınıf öğretmenliği yaptı. Sayın Ateş 1994 yılında.... 

DEVAM EDECEK   2

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık