• 01 February 2022, Tuesday 8:39
SercanErgin

Sercan Ergin

MİLAS İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ SAYIN DURMUŞ TAYFUN USLU BEYEFENDİYİ TANITACAĞIM(2)

Sayın Uslu, İzmir de bitirdiği okulun yanı sıra üniversite tahsilini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümünü tamamladı.

Sayın Uslu, memuriyet öncesi Milas’ta çeşitli firmalarda çalışarak aile bireylerini kimselere muhtaç etmedi. Sayın Uslu, 1998 yılında girdiği sınav sonrasında Kemerköy Termik Santrali’nde çalışmaya başladı. Sayın Uslu, uzun yıllar Kemerköy Teknik Santralinde Güvenlik Şefi olarak çalıştı. Santralin 2014 yılında özelleştirilmesinden sonra Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tayin oldu.  Kısa dönem sonra Milas İlçe Spor Müdürlüğünde göreve başladı. Sayın Uslu, ilk yıllarında İlçe Koordinatörü olarak görev yaptı. 2020 tarihinde Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü tarafından Milas İlçe Spor Müdür Vekili olarak göreve getirildi. Sayın Uslu, Milas İlçe Spor Müdürlüğünde göreve başladığı günden beri İlçe Spor Müdürlüğü’ne gelen her bireye sıcakkanlı yaklaşımı, iş bitirici yanıyla spor müdürlüğünde işi olan herkesin işlerine yardımcı oldu. Sayın Uslu, Milasspor Kulübü ve Milas Yörük Türkmen Derneği üyesidir. Sayın Uslu; mütevazı, çalışkan yanıyla bilhassa spor camiasında çok sevilen, saygı gören birisidir. Evli, iki çocuk babası olan Sayın Tayfun Uslu beyefendiye aile bireyleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Canım kardeşim; iyi ki varsın. Allah uzun ömürler versin.

 

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık