• 19 January 2022, Wednesday 13:45
SercanErgin

Sercan Ergin

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT MUHAMMET TOKAT BEYEFENDİYİ TANIYALIM (7)

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Birinci Lig takımı, dört yıldan beri kurulan kaliteli takımla büyük başarılara imza attı. Milas Belediyespor takımının bugüne kadar elde ettiği engin başarılar, Milas’ta voleybolu çok seven her bireyi çok mutlu etti. Son yıllarda Milas Belediyespor kulübünün voleyboldaki başarılarından, Türkiye’deki voleybol severler övgüyle bahsetmeye başladılar. Milaslı voleybol severler, televizyonlardan izledikleri Türkiye’nin elit takımlarını Milas Belediyespor kulübünün başarıları sayesinde Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda canlı izlemeye başladılar.

Milas Belediyespor Kulübü voleybol takımının bugünlere gelmesinde maddi ve manevi katkılarda bulunan Milas Belediye Başkanı Sayın Av. Muhammet Tokat beyefendiye köşemden binlerce teşekkür ediyorum. Bugün Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımının olmasında, bu takımda emeği geçen her bireye verdikleri hizmetler için minnettarım.     

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Birinci lig Voleybol takımı sayesinde Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda uzun yıllardan beri televizyonlardan takip ettiğimiz

Galatasaray Kulübü ikinci takımı ile Beşiktaş takımlarını canlı izleme şansımız oldu. Milas Belediyespor Kulübü Büyük Erkekler Voleybol takımı sayesinde Türkiye’nin tanınmış popüler voleybolcularını Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda izledik.

DEVAM EDECEK (8)…


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık