• 01 March 2022, Tuesday 7:43
SercanErgin

Sercan Ergin

Boğaziçi Bargilyaspor  Bodrum  Genç Spor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Milas Bargilya Gençlikspor - Bodrum Genç Spor takımları arasında oynanan müsabaka hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

Muğla Mahalli Ligine bu sezon ilk kez katılan her iki takım, kendi imkanlarıyla  kurdukları takımlarla görücüye çıktılar. Milaslı futbol severlerin ilk kez izledikleri her iki takım, sahada ellerinden geleni yapmak için çaba gösterdiler. Milas Bargilya Gençlikspor takımı müsabakanın başlama vuruşundan son düdüğüne kadar  oyunu forse etmesine  rağmen en az yedi net gollük vuruşlarından yaralanamadı.  Sahadan yenik ayrıldı. Müsabakayı izlemeyen futbol severler,   kendi saha ve seyircisi önünde oynadıkları müsabakada yenilen Milas Bargilya Gençlikspor takımının kötü bir takım olduğunu lütfen düşünmesinler. Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımı 90 dakika sahada oyundan düşmeden oyun disiplinine sadık  kalarak futbol oynadılar.  Oynadıkları futbolla aslında galibiyete hak etmelerine rağmen sahadan yenilgi ile ayrıldılar. Uzun yıllardan beri Amatör kümelerde oynanan müsabakaları seyrederek  haber yaparım. Ben bu kadar iyi   top oynayarak talihsizce   yenilen bir takım az gördüm. Muğla futbolunun çok değerli  hocalarından Sayın Birol Erten’in çalıştırdığı Milas Boğaziçi Bargilya Gençlikspor Takımı bu müsabakada mağlubiyeti asla hak etmedi.

DEVAM EDECEK (2)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık