• 31 January 2022, Monday 8:01
SercanErgin

Sercan Ergin

MİLAS İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ SAYIN DURMUŞ TAYFUN USLU BEYEFENDİYİ TANITACAĞIM(1)

erhaba Milas Önder Gazetesi  ‘Santra Köşesi’ okurları. Bugün sizlere köşemde, Milas’ta İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde göreve başladığı günden beri dürüstlüğü, çalışkanlığıyla,   kişi ayrımı yapmadan verdiği engin hizmetlerle, herkesin sevgi ve saygısını kazanan   Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  Sayın Durmuş  Tayfun  Uslu beyefendiyi tanıtacağım.

Sayın Uslu, 1971 yılında Milas’ta dünyaya geldi. İlköğrenimini Sakarya, liseyi Milas Lisesi’nde tamamladı. Öğrenim gördüğü okulların voleybol ve futbol takımlarında voleybol ve futbol oynadı. Öğrenim gördüğü okulların bando takımlarında görev yaptı. Sayın Uslu, biten lisenin ardından Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Milas Maliyespor 1. Amatör Küme takımında forma giydi. Futbolun yanı sıra özel müsabakalarda voleybol oynadı. Sayın Uslu, Milas Maliyespor takımının feshedilmesinden sonra Milasgücü Spor Kulübü başta olmak üzere, o yıllarda düzenlenen köyler arası futbol turnuvalarında Pınarlıbelen, Etrim Gençlikspor köy takımında başarıyla futbol oynadı. Sayın Tayfun Uslu beyefendi, daha sonra İzmir’de Çınarlı Harita ve Kadastro Teknikokulu’nu bitirdi. 

 

DEVAM EDECEK (2)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık