• 20 January 2022, Thursday 7:59
SercanErgin

Sercan Ergin

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT MUHAMMET TOKAT BEYEFENDİYİ TANIYALIM (8)

Köşe yazımı takip eden okurlarım sakın ola, ‘Sercan Hoca köşesinde fazla abartıyor ‘ diyen olmasın. Sayın okurlarıma şunları söylemek istiyorum: Gerçekten Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde birçok belediye takımı maddi imkânları olmasına rağmen yer alamazken, paraları olan takımlar Milas Belediyespor kulübünün bugüne kadar elde ettiği başarılı sonuçları asla elde edemediler. Milas Belediyespor büyük erkekler voleybol takımının başarıları sayesinde birçok futbolsever de mavi beyazlı ekibimizin hafta sonu müsabakalarını Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda takip etmektedirler.

Milaslı futbolseverlere voleybol branşını sevdiren Milas Belediyespor kulübü yönetim kurulu üyelerine, başlarında sporcunun dostu olan Sayın Muhammet Tokat beyefendi olmak üzere, voleybola gönüllü olan her birey adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Milas Belediyespor büyük erkekler voleybol takımında bugüne kadar mavi beyaz renklere hizmet veren değerli voleybolcu kardeşlerime de Milas Belediyespor forması altında verdikleri hizmet için teşekkür ediyorum.

Milas Belediyespor, büyük erkekler liginin yanı sıra, Muğla Bayanlar Ligi’nde yer alan, geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalar sonrasında Muğla’da il üçüncüsü olan Milas Belediyespor Bayanlar Voleybol Genç Kız takımını ve onları çalıştıran Sayın Eşref Mete, Sayın Ünsal Çelik hocalarımı da köşemden kutluyorum.

Sayın belediye başkanım; göreve geldiğiniz günden beri Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan 9 takımımıza verdiğiniz maddi katkılar başta olmak üzere, yaptığınız malzeme yardımları için Allah sizden razı olsun. İyi ki varsınız Sayın Başkanım. Allah size, aile bireylerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin. Sevgi ile kalın.

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık