• 29 September 2022, Thursday 10:57
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Birinci Ligi 2022-2023 sezonu takım kadrosu (3)

Sayın Mehmet Akif Gürgen’in ikinci yardımcısı istatistik antrenörü, sayın Okan Mert Gezer hocamızdan söz etmek istiyorum. Sayın Gezer, Balıkesir BBSK ve Edremit Altınoluk kadın voleybol  takımları, Bigadiç Belediyespor, Bingöl Solhanspor ve Kızıltepe takımlarında görev yaptı. Celal Bayar Üniversitesi Antrenörlük bölümü mezunu ve başarılı istatistik antrenörü olan sayın Gezer bu sezon Milas Belediyespor takımında başarılı çalışmalar yapacak.

Fizyoterapist Hayrettin Demir hocamızdan söz etmek istiyorum: Solhanspor, Kızıltepe ve Sorgun Belediye takımlarıyla Efeler Ligi’ne yükselme başarısı göstermiş, 2 sezon Efeler Ligi’nde yer alan Solhanspor  ile çalışan başarılı fizyoterapist  Hayrettin Demir bu sezon Milas Belediyespor’un başarısı için mücadele edecek.

2022-2023 sezonunda Mavi-Beyaz forma altında görev yapacak olan sporcuları tanıyalım;

Rıfat Erden Çevikel (takım kaptanı, pasör); Fenerbahçe, Beşiktaş, Halkbank, Afyon Belediye Yüntaş, İBB, Solhanspor, Adilcevaz TÜRŞAD formaları giyen, Fenerbahçe ile Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu, Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası  Şampiyonluğu, Halkbank ile Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu yaşayan Beşiktaş, Afyon Belediye Yüntaş ve Adilcevaz TÜRŞAD takımları ile Türkiye 1.lig şampiyonluğu, Solhanspor ile Süper Lige yükselme  başarısı gösteren, 8 kez Türk voleybol takımı forması giyen, 1992 doğumlu, başarılı pasör, bu sezon Milas Belediyespor için mücadele edecek .

DEVAM EDECEK  4.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık