• 16 February 2022, Wednesday 8:32
SercanErgin

Sercan Ergin

Düğerek Güneşspor-Milas Gençlikspor Play-off maçının ardından (2)

Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanan Play-off müsabakasını,   Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, Asbaşkan İşadamı Şafak Kaya, Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Yeni Milasspor Kulübü amigosu ‘Şeker’ lakaplı İbrahim Alır, Milas Gençlikspor Kulübü sevdalıları ve Milas Belediye Beçin Gençlikspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri takip etti.

Milas Gençlik spor kulübü taraftarları müsabaka boyunca koca statta seslerini duyurmak için Gençlikspor takımı için tezahürat yaptılar. Müsabakanın sonunda Milas Gençlikspor taraftarları, deplasmanda elde edilen bir puan için sporcuları ayakta alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler.  Milas Gençlikspor Kulübünün ilk kez katıldıkları Muğla Mahalli Süper Amatör Lig’de elde ettiği başarılar her Milaslıyı çok mutlu etti. Milas Gençlikspor kulübü yönetim kurulu üyeleri, Muğla Atatürk Stadyumu’nda tam kadro ile takımlarını takip ettiler, destek verdiler.  Bu müsabakada forma giyen sporcuların hepsinin sahada gösterdikleri performansları nedeniyle köşemden alkışlıyorum.     

2021-2022 sezonu itibariyle Milas’ın adını Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de duyuran Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımlarımıza Milas Önder Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

 

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık