• 14 November 2022, Monday 9:08
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor, Ulaspor maçının ardından (1) 

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Gençlikspor, Ulaspor  Süper Amatör Küme maçının analizini yapacağım.

Müsabakayı Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Kulüp  Başkanı Ersin Köksal, Milas Gençlik Spor Kulübü sponsoru Emlak  Danışmanlık sahibi Doktor Alper Yalçın, Milas Bodrum Hava Limanı Baş Müdürü Yücel  Karadavut, Yeni Milas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ekmekçioğlu, Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, Ula Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milaslı futbol severler izledi.

Geçen yılın flaş takımı Milas Gençlikspor takımı bu müsabakada çok gol kaçırmasına rağmen müsabakayı 0-1 kaybederek sevenlerini çok üzdü. Bu müsabakada forma giyen Milas Gençliksporlu futbolcular nasıl performans gösterdiler, sizler için değerlendireceğim.

FARUK (kaleci); genç eldiven yediği golde hatası yoktu. Müsabakanın son dakikalarında üç net yüzde yüz golü kurtararak bence görevini iyi yaptı.

KÜRŞAT; genç oyuncu he maçında olduğu gibi bu maçta da görevini iyi yaptı.

DURAN; genç oyuncu sahada elinden geldiğince çalıştı takımına katkı sağladı.

FARUK ŞAHİN; takımın yeni transferi oynadığı daha önceki maçlarına göre biraz tutuk futbol oynadı. İRFAN, Müsabakaya iyi başladı eski maçlarını arattı. Bence vasat futbol oynadı.

KÖŞE 2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık