• 22 February 2022, Tuesday 7:45
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor- Dalyan Gençlikspor maçının ardından(1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi okurları. Bugün köşemde; geçtiğimiz pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Gençlikspor- Dalyan Gençlikspor müsabakası hakkındaki düşüncelerimi siz değerli sporseverlerle paylaşmak istiyorum. Pazar günü kalabalık taraftar grubunu arkasına alan Milas Gençlikspor takımı, müsabakaya iyi başlamasına rağmen maçın başında defansın hatasından yararlanan Dalyan Gençliksporlu Tarık Özdemir’in attığı golle yenik duruma düştü. Beraberlik golünü bulmak için rakip yarı sahaya yerleşince de kontratak sonrasında yine Tarık Özdemir’in ayağından ikinci golü yedikten sonra demoralize oldular.

Milas Gençlikspor an itibariyle gruptan çıkma şansını zora sokmasına rağmen, bundan sonra oynayacağı müsabakaları kazanırsa gruptan çıkma şansına sahip olacaktır diye düşünmekteyim. Pazar günü oynanan play-off müsabakasında sahada yer alan her sporcu, elinden geleni yapma gayreti içerisinde görüldü. Futbolda dünyanın en önde gelen takımları bile kendi saha ve seyircisi önünde mağlup olabiliyor. Ben iyi niyetlerinden hiç kuşku duymadığım Milas Gençliksporlu futbolcuların bu müsabaka sonrasında çok üzüldüklerini düşünüyorum. Yakinen tanıdığım sporcu kardeşlerim, kalan maçlarında giydikleri formanın hakkını vereceklerdir diye düşünmekteyim.

 

DEVAM EDECEK (2)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık