• 24 February 2022, Thursday 8:23
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Dörtyol Gençlikspor-Bodrum Yahşispor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi ‘Santra Köşesi’ okurları. Bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz pazar günü saat 12.00’de Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Muğla Mahalli Ligi 2. Amatör Küme Milas Dörtyol Gençlikspor- Bodrum Yahşispor müsabakasının kısa da olsa analizini yapacağım.

İzninizle ilk önce, bu sezon Muğla Mahalli Ligi Süper Amatör Küme müsabakalarının sona ermesi nedeniyle boşta kalan birçok tanınmış elit sporcuları kadrosuna katarak şampiyonluk hedefleyen Milas Dörtyol Gençlikspor takımından bahsetmek istiyorum. Milas Dörtyol Gençlikspor yeni yönetim kurulu üyelerinin çabalarıyla kurdukları kaliteli kadro ile bu sezon grup şampiyonluğu hedefleyerek, sahaya iyi bir ekiple çıkarak, taraftarlarının da coşkulu tezahüratlarıyla müsabakaya iyi başladılar. Milas Dörtyol Gençlikspor, geniş kadrosu, elit oyuncularıyla bu sezon grup şampiyonluğunun en güçlü adaylarından birisi olarak dikkat çekmektedirler.

Süper Amatör kümede oynadıkları güzel futbolla dikkat çeken sporculardan kurulu olan Milas Dörtyol Gençlikspor, pazar günü mütevazı takım kuran Bodrum Yahşispor takımı karşısında oynadığı güzel futbolla taraftarlarından alkış toplamayı bildiler. Milas Dörtyol Gençlikspor, bundan sonra karşılaşacağı takımlarla oynayacakları müsabakalarda puanlar toplayarak grup şampiyonluğu yaşamak için boy gösterecektir. Yeşil kırmızılı ekipte hedef, gruptan birinci çıkmaktır…

 

 

DEVAM EDECEK (2)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık