• 19 September 2022, Monday 10:00
SercanErgin

Sercan Ergin

Muğla Mahalli Ligi’nde hangi takımlarımız Milas’ı temsil edecek (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, 2022-2023 Futbol sezonunda Milas’ı Muğla Mahalli Ligi’nde temsil edecek olan Milas Gençlik Spor Kulübü  hakkındaki bilgilerimi siz değerli futbol severlere naçizane aktarıyorum.

20 yıl önce Milas DHMİ adı altında sayın Ersin Köksal beyefendinin nezaretinde Muğla Mahalli Ligi’nde sporun bir çok branşlarında faaliyette bulunan Milas Gençlik Spor Kulübü, DHMİ Spor Kulübü adı altında voleybol branşında il birinciliğinin ardından Türkiye şampiyonalarına katıldı. Güreş branşında faaliyet gösterdi.

Zamanın DHMİ Baş müdürünün talimatıyla DHMİ Spor Kulübü spor severlerin bildiği üzere, yaptığı genel kurul sonrasında adını Milas Gençlik Spor Kulübü olarak değiştirdi.

20 yıldan beri Muğla Mahalli Ligi’nde bir çok faaliyetlerde bulunan Milas Gençlik Spor Kulübü an itibariyle 11 değişik branşlarla Milas futbolunun adını herkese duyurmaktadır. Milas Gençlikspor bu sezon Mahalli Süper Amatör Kümenin yanı sıra U11,U12,U13,14,15,U16 ,U18 takımlarıyla müsabakalara katılarak guruplarında şampiyonluk kovalayacaklardır.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık