• 15 February 2022, Tuesday 8:26
SercanErgin

Sercan Ergin

Düğerek Güneşspor, Milas Gençlikspor  Play -Off maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün  sizlere köşemde, geçtiğimiz Pazar günü  Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanan  Muğla Düğerek  Güneşspor, Milas Gençlikspor Play-Off  müsabakası hakkındaki düşüncelerimi siz değerli  futbol sever okurlarımla paylaşmak istiyorum.

Geçtiğimiz Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda grup birincisi Muğla Düğerek Güneşspor ile grup ikincisi Milas Gençlikspor takımları karşı karşıya geldiler.  Gruptan birinci çıkabilmek için gerek Milas Gençlikspor, gerekse Muğla Düğerekspor  takımları  90 dakika sahada mükemmele yakın futbol oynayarak  taraftarları önünde görücüye çıktılar. Grupta yer alan bazı hocaların takip ettiği müsabakada her iki takım  sahada profesyonel  takımlar gibi çok iyi futbol oynayarak beğeni topladılar.

Tarihinde ilk kez Muğla Mahalli  Süper Amatör Küme’de yer alan Milas Gençlikspor takımı bazı sporcuların sakat sakat oynamak zorunda kaldığı  müsabakada  maçın ikinci yarısında  geçiş oyununda çok başarılı   futbol oynadılar. Her spor severin beğenisini kazanmayı bildiler. Milas Gençlikspor Kulübü kurulduğu yıllarda Mahalli İkinci Amatör  Küme’de   şampiyon olarak ilk önce Mahalli Birinci Amatör Küme’ye, Birinci Amatör Küme’de grup şampiyonluğu yaşayarak  Mahalli Süper Amatör Lig’e terfi etti.

 

DEVAM EDECEK (2)

                                                                                                                                   


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık