• 10 February 2022, Thursday 8:02
SercanErgin

Sercan Ergin

Süper Amatör Lig’de sezon boyunca başarılı futbol oynayan sporcu kardeşlerimi tanıtacağım(5)

2021-2022 sezonu Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan, mensubu oldukları takımlarda sahada ellerinden geldiğince mücadele eden sporcu kardeşlerimin bazılarını; kişisel görüşüm olarak köşemde kaleme aldım.

Mensubu oldukları takımların formalarını giyen her sporcu kardeşimin; sahada elinden geldiğince takımına katkı sağlamak için mücadele ettiğini biliyorum. Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de takımları için ter döken her sporcu kardeşlerimin emeklerine sağlık.

Köşemde yazılmayan sporcu kardeşlerimin önümüzdeki yıllarda başarılı olmaları, bir başka takımlara transfer olmaları gerekmektedir. Muğla Mahalli Ligi’nde muhtelif takımlarda forma giyen sporcu kardeşlerime naçizane tavsiyem; ileriki yıllarda iyi bir takımda forma giymek, küçük de olsa para kazanmak istiyorlarsa çalışmalarına şimdiden başlamaları gerekmektedir.

Uzun yıllardan beri, Muğla Mahalli Ligi’ni spor muhabiri olarak yakinen takip ediyorum. Muğla’mızda gerçekten çok yetenekli sporcu kardeşlerim bulunmaktadır. Lütfen kimse alınmasın. Günümüzdeki genç nesil sporcuları antrenman yapmayı sevmiyorlar. İyi futbolcu olmak, iyi takımlarda forma giymek için düzenli antrenman yapmak gerekmektedir. Yeni nesil sporcuları; iyi sporcu olmak, büyük takımlarda futbol oynamak istiyorlarsa kötü alışkanlıklardan uzak durmaları gerekmektedir. Allah hepsinin yollarını açık etsin.

 

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık