• 07 November 2022, Monday 8:30
SercanErgin

Sercan Ergin

U16 Ligi Gurubu’nda güçlü takımlar var (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra köşesi okurları.  Bugün sizlere köşemde,

geçtiğimiz hafta sonu Muğla’nın muhtelif ilçelerinde başlayan Mahalli U16 Ligi takımlarımız hakkındaki düşüncelerimi siz değerli spor  sever okurlarımla paylaşmak istiyorum.

Muğla Mahalli U16 Ligi’nde yer alan takımlarımızdan Bodrum 1925 takımından söz etmek istiyorum. 1925 alt yapı takımı 5 sezon önce Bodrumlu futbol severlerin bir araya gelerek kurdukları kulüp 5 yıldan beri değişken kadro ile Muğla Mahalli Ligi’nde yer almaktadır. Takımda forma giyen sporcuların hepsi birbirlerini iyi tanıyan mahalli alt yapı liglerinde yer almaktadırlar. Alt yapı takımlarında değişik kategorilerde yer alan futbolcular sahada nasıl hareket edeceklerini, ne zaman pas atacaklarını çok iyi bildikleri için oyun olarak sıkıntı yaşamamaktadır. Dolayısıyla sahada 1925 takımı taktiksel sistemi bir yana bırakalım saha içerisinde birbirlerini iyi tanımaları nedeniyle sahada hatasız oyun sergiliyor. Bu da alınan skorlara yansımaktadır.

Alt yapı takımlarında uzun süre bir arada oynayan sporcular takımda forma giyen takım arkadaşlarının ne yapacaklarını iyi bilmeleri skorların iyi alınmasını göstermektedir. Bu gurupta yer alan U16 takımların içerisinde 1925 U16 takımını bir adım öne geçirmektedir. Yıllara dayalı futbol bilgimle sizlere aktarıyorum; Mahalli U16 Ligi’nde Bodrum 1925 U16 takımı gurupta iyi kadrosu ile rakiplerinden önde bulunuyor.

Devam edecek (2)

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık