• 01 November 2022, Tuesday 8:36
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor  Ortaköyspor maçının ardından (3)

Şimdi de Ortaköyspor futbolcularının performanslarını siz değerli okurlarım için yorumluyorum.

ÖZGÜR (kaleci); çok iyi kaleci fiziğine sahip. Bu müsabakada iyi oyun çıkarmasına rağmen üç gol yemekten kurtulamadı.

GÖRKEM; genç oyuncu bu müsabakada boş alan bulduğunda sık sık ileri giderek kavisli ortalar yaparak takım arkadaşlarına gollük pozisyonlara soktu.

OSMAN; deneyimli oyuncu müsabaka boyunca sahada çok iyi mücadele ederek bence görevini çok iyi yaptı. İkili mücadelelerde çok iyiydi.

EFECAN; Muğla Üniversitesi’nde öğrenci olan genç oyuncu müsabaka içerisinde ileri geri çalışarak takımı adına faydalı işler yaptı.

APTİ; deneyimli oyuncu aradan sahip olduğu her topu gol bölgelerine aktardı. Rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerde kazandığı her topu olumlu kullandı. Bu futbolcu oynadığı güzel futbolla dikkat çekti.

RAMAZAN; genç oyuncu sahada geride kazandığı topları ileri çabuk çıkarak çok başarılı kulandı. Ramazanı’n performansını ben beğendim.

TARIK; Muğla Ortaköyspor takımının ele avuca sığmayan yetenekli futbolcusu orta sahada basmadık alan bırakmadı. Bu futbolcu ilk yarıda çok koşarak takımına katkı sağladı. İkinci yarıda yorulduğu için oyundan düştü.

ONUR; orta sahada geçiş oyununu iyi kullanmasıyla çok gol pozisyonlarına girmesine rağmen Milas Gençlikspor defansının sağlamlığı nedeniyle gol kaydedemedi.

UTKU; sprinter oyun tarzına sahip olan yetenekli oyuncu, bu müsabakada rakip defansın hızıyla dengesini bozsa da bu maçta takımının iyileri arasında yer aldı. Milaslı futbol severler genç oyuncuyu beğendiler.

AHMET; Ortaköyspor takımının golcü futbolcusu bu maçta sıkı marke edildiği için fazla varlık gösteremedi.

SERHAT ÇİÇEK; eski Muğlaspor’lu tecrübeli oyuncu müsabakanın 16.dakikasında geçirdiği sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık