• 11 February 2022, Friday 7:57
SercanErgin

Sercan Ergin

MİLAS  GENÇLİK SPOR KULÜBÜ 11 BRANŞIYLA  HİZMET VERMEYE DEVAM  EDİYOR

Merhaba,  Milas Futbolu’na katkı sağlamak için takım ayrımı yapmadan  hizmet  veren Milas Önder Gazetesi Spor birimi olarak, bugün siz okurlarıma köşemde 2002 yılında kurulan, 11 branşla hizmet veren Milas Gençlikspor Kulübü hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak  istiyorum.

Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan, Milas’ı başarıyla temsil eden Milas Gençlikspor Kulübü  geçtiğimiz günlerde  Milas Belediye Başkanı Sayın Muhammet Tokat beyefendiye ziyarette bulundu. Bugüne kadar makamına  gelen, Milas’ı Muğla’da temsil eden her takıma  maddi ve manevi  katkılarda bulunan, sporcunun dostu Milas  Belediye Başkanı Muhammet Tokat beyefendi,  Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve değişik branşlarda başarılar elde eden sporcuları makamında misafir etti.  Sayın Tokat Beyefendi  kısa zaman içerisinde  atletizm branşında başarılı neticeler elde eden,  Milas’ın adını duyuran, son katıldığı yarışmada atletizm branşında Türkiye 4.’lügü elde eden sporcular ile futbolda alt yapılarda her kategorilerde  başarılı neticeler elde eden U11, U12, U13, U14, U15, U16, U18, takımlarının  sporcularını makamında kabul ettikten sonra  başarıları  nedeniyle sporcuları tebrik etti.

Sayın Tokat  ziyaret  sonrasında  şunları söyledi:

Milas Gençlikspor  Kulübü katıldıkları birçok branşlarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla, saha disiplini ile çok düzgün yönetilen kulüp olduğunu, Milas’ın gurur  kaynağı olduğuna vurgu yaparak,  Milas Gençlikspor Kulübü’ne ellerinden  geldiğinde   yardım  edeceklerini belirtti ve Süper Amatör Küme’de  Play-Off oynayacak  olan Milas Gençlik spor takımına başarılar diledi.

Milas  Belediye  Başkanı  Muhammet  Tokat Bey’in  kendilerine bugüne kadar  yaptığı yardımlar  için teşekkür eden Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, önümüzdeki  hafta başlayacak olan Süper Amatör Küme  Play-Off  müsabakaları öncesinde çalışmalar yapan takımına güvendiğini  söyledi.

Kulüp Başkanı Ersin Köksal ise 8 yıllık  projeleri olduğunu, 5 yılını tamamladıklarını,  hedeflerine emin  adımlarla  ilerlediklerini, takımda  forma giyen, her branşta yer alan sporcularına başarıları için teşekkür etti.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık