• 01 April 2022, Friday 8:58
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor-Ortaca Gençlikspor maçının ardından (2)

Pazar  günü  oynanan müsabakada Takım Kaptanı Vedat, orta sahada müsabaka boyunca ileri geri çok çalışarak, sahip olduğu her topu olumlu kullanarak bence takımı adına görevini çok  iyi yaptı.

Arkadaş çevresinde saygın bir yere sahip olan Takım Kaptanı Vedat,  sezon başından beri görev yaptığı her müsabakada bence çok iyi futbol oynayarak takımına katkılar sağladı. Kaptan Vedat  bu sezon Süper  Amatör Küme’de oynadığı başarılı futbolla herkesin beğenisini kazanmayı bildi.

Milas Gençlikspor’da Kaptan Vedat kardeşimden sonra sezon başında Yeni Milasspor  takımından transfer edilen Erdem Karakoyun  kardeşim de bu sezon Milas Gençlikspor takımında bazı müsabakalara sakat çıkmasına rağmen bence görevini iyi yapanlardan birisiydi. 

Sevgili  Erdem kardeşim Gençlikspor takımı forması altında bu sezon çok başarılı bir sezon geçirdi. Erdem Pazar günü oynanan müsabakada rakipleri tarafından sıkı marke edilmesine rağmen   Vedat’la  birlikte takımın iyileri arasında yer aldı.

Milas Gençlikspor takımına sezon başında Yeni Milasspor takımından transfer edilen bir başka futbolcu stoper Serkan Katar kardeşim de oynadığı disiplinli futbolla  Milas Gençlikspor takımına büyük katkılarda bulundu. Geçtiğimiz yıllarda Yeni Milaspor takımı  formasını başarıyla giyen Serkan Katar kardeşim bu sezon Milas Gençlikspor takımı forması altında oynadığı güzel futbolla beğeni topladı.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık