• 03 March 2022, Thursday 8:00
SercanErgin

Sercan Ergin

Maddi sıkıntı nedeniyle küme düştüler

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, uzun yıllardan beri Muğla Mahalli Ligi’nde zor koşullarda yer alarak Milas’ı temsil eden Bafa Zeytinspor takımı hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Muğla Mahalli Ligi’nde 43 yıldan beri yer alan Bafa Zeytinspor Kulübü, 2021-2022 sezon başında çevresindeki sporseverlerden yardım görmediği için, kendi alt yapılarında yer alan genç oyuncularıyla 1. Amatör Küme’de Milas’ı temsil etti.

Muğla Mahalli 1. Amatör Küme’de yer almak için iyi bir kadro kurmak zorundasınız. Paranız yoksa haliyle eldeki mevcut kadro ile liglere katılırsınız. Yeşil beyazlı ekibimiz, sezon başında dışarıdan transfer yapmadan kendi imkânlarıyla kurdukları ekiple lige katıldıkları için 1. Amatör Küme’de iyi kadro kuran rakipleri karşısında başarılı olamadılar ve 1. Amatör Küme’den 2. Amatör Küme’ye düştüler.

Spor muhabiri olarak uzun yıllardan beri Bafa Zeytinspor’un haberlerini yapıyorum. Bafa Zeytinspor takımının 2. Amatör Küme’ye düşmesi beni çok üzdü. Uzun yıllardan beri Bafa Zeytinspor Kulübü’nde başkanlık yapan, teknik adamlık yapan sevgili Osman Hoca’ya yeşil beyazlı ekibe verdiği engin hizmetler için teşekkür ediyorum. Bir teşekkürüm de 4 dönemden beri Bafa Zeytin Gençlikspor Kulübü’nde başkanlık yapan Sami Şener kardeşime. Kulübüne verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum. Dilerim gelecek yıl gruptan çıkarak 1. Amatör Küme’ye terfi ederler.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık