• 18 February 2022, Friday 8:31
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Beçin Gençlikspor yönetim kurulu üyelerini tanıyalım(2)

Milas Belediye Beçin Gençlikspor kulübü 15 kişilik yönetim kurulu ile sezon başında çok zor koşullarda, Milas futbolunun gelişmesi adına görev yapmaya başladılar. Günümüz amatör kümelerinde yer alan her sporcu, parasız futbol oynamadığı için yönetim kurulunda görev yapmakta olan sayın yöneticiler çoluk çocuğunun rızkından keserek mensubu olduğu futbol takımları için para harcamaktadırlar. 58 yıldan beri amatör futbolun içerisindeyim. Günümüzde hiçbir sporcu para almadan futbol oynamadığı için, mahalli ligde yer alan takımlarda yönetim kurullarında  görev yapan sevgili kardeşlerim, büyük özveri göstererek mensubu olduğu takımın başarılı olması için üstün çaba göstermektedirler. 58 yılını amatör küme takımları içerisinde geçiren biri olarak son yıllarda takımları için özveri gösteren her yönetici kardeşlerimi köşemden kutluyorum.

Milas Belediye Beçin Gençlikspor yönetim kurulu üyeleri maddi sıkıntının yanı sıra bu sezon maçlarını yöneten sayın hakemlerimizin kötü yönetimi nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdiler. Türkiye’de bir kuruş geliri olmayan amatör kulüplerimizde yöneticilik yapmak kolay değildir. Bu sezon Milas Belediye Beçin Gençlikspor kulübü yönetim kurulu üyelerini, sezon içerisinde gösterdikleri özveri ve fedakârlık için kutluyorum. Allah yollarını açık etsin.

-SON-

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık