• 15 September 2022, Thursday 10:27
MehmetOğultürk

Mehmet Oğultürk

AHMET ARAS (BODRUM BELEDİYE BAŞKANI)

12 Eylül 2022 pazartesi günü, ikiz köy çevre komitesi olarak, Çam köy sınırları içinde bulunan ve AKBELEN Ormanının beslediği, Bodrum’a içme ve kullanma suyu temin eden kuyular hakkında Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet ARAS ile görüş alış verişinde bulunduk. AKBELEN Ormanının yok olması durumunda tüm Bodrum yarımadasının susuz kalabileceğini, turizmin ve yaşam alanlarının yok olabileceğini öngören Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi iki kıymetli bilim insanının yapmış olduğu değerlendirmelere  değindik. Bodrum’ un ileride susuz kalmaması için AKBELEN Ormanının korunmasının şart olduğu hususunda  görüş birliğine vardık. Bunun için yapılması gereken ne varsa her türlü yardım ve desteğe hazır olduğu sözünü Sayın ARAS ’tan aldık.

Bu güne kadar tanıdığımız siyasetçilerin arasında, en cana yakın, en alçak gönüllü, kibirsiz, içten, samimi  ve saygılı, kısacası tam bir Halk adamı kimliği  ile sayın Ahmet ARAS’ ı  yakından tanıma fırsatını bulduk. Kendileriyle kucaklaşıp dertleştik. Odasının kapısını bizlere açan ve kapatmadan bizleri saygı ve sevgiyle dinleyen, elinden ne geliyorsa yapacağını ifade eden böyle bir başkana sahip oldukları için Bodrumluları gerçekten kıskandık. Başka siyasetçilerden göremediğimiz ve alışık olmadığımız ilgi ve yakınlığı görünce hem şaşırdık hem de çok duygulandık. Hiç bekletmeden bizlere kapısını açtığı için  Sayın Ahmet ARAS’ a sonsuz teşekkürler.

O’nu Bodrumlulara armağan eden CHP yöneticilerini kutluyoruz. Doğru ve yerinde bir karar almışlar. Çünkü O Bodruma ve Bodrumlulara çok yakışmış. Kim olursa olsun, ayrım yapmadan vatandaşı dinleyen ve gereken hizmeti üreten böyle bir siyasetçiye alışık değiliz.

Belki Atatürk’ün yetiştiği okullardan feyiz aldığımızdan, belki 1283 numaralı Harbiyeli ile yan yana oturduğumuzdan bir birimizi görünce kırk yıllık arkadaşmış gibi sarmaş dolaş olduk. O’ nu daha yukarılarda hizmet verirken görmek en büyük arzumuzdur. Yolun ve bahtın açık olsun sevgili başkan Sayın Ahmet ARAS.

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık