• 27 August 2016, Saturday 18:55
DursunGirgin

Dursun Girgin

Allah ıslah etsin desem bunlar ıslah da olmaz

Dursun GİRGİN -

Dostlarım merhaba…

Hani bir söz vardır; “neler söyleyim de şu fani gönlümü teselli edeyim” diye.

İşte o misal, şu olup biten olaylara hiçbir anlam da veremiyorum ...

Düşünün ki bir dostunuzun en mutlu gününde, haydi benim de şu aşta tuzum olsun hesabı kalkıp davete icabet ediyorsun. Şu işe bakın Allah aşkına, yaşı 12-14 civarında olan bir çocuğun yaptığı işe bakın, canlı bomba olup hem kendini hem de yüzlerce masum insanı bir anda yasa boğuyor.

Ey istihbaratçılar; sizin işiniz ne dostum? Ey Gaziantepliler, ey Urfalılar, ey Diyarbakırlılar, ey yüce Türk milleti artık uyanın. Çevrenizde gizli gizli toplantılar yapan, hangi cins cemaat veya tarikat ne olursa olsun lütfen bu tür yerlere çocuklarınızı göndermeyin. Bu tür insanların dinle, diyanetle zerre kadar alakaları yok. Şu bir gerçek ki bu cemaatler 14-15 seneden beri öyle bir örgütlendiler ki sormayın. Şimdi de rüzgar eken fırtına biçer misali ektiğimizi biçiyoruz.

Ey “kindar gençlik” bakınız; gittiğiniz yol yol değildir, sakın ha sizleri kandıran o şeytanlara kanmayın, onlar gerçekten de şeytanın ta kendisidirler, onlar 21. Yüzyılın yüz karalarıdır ...

Lütfen değerli analar, değerli babalar çocuklarınızın cep telefonlarını arada sırada kontrol edin. Kimlerle konuşuyorlar, kimlerle irtibat kuruyorlar lütfen yarın eyvah dememek için bunu yapınız ... Özellikle de din kisvesi altında saman altından su yürüten o kadar çok din cambazları var ki bu ülkede, aman dikkat, aman dikkat.

Dostlarım, esas suçlu kim biliyor musunuz?

Bu milleti 14-15 seneden beri bölüp parçalayan AKP hükümeti.

Evet, bizler yıllardır her yerde söylüyoruz; geliniz bu güzel ülkeyi bölüp parçalamak yerine birbirini seven, daha doğrusu insanı seven, insanı kutsal kabul eden ehlibeyt sevgisiyle buluşturalım

Evet, bu hastalığın tek bir ilacı vardır; o da tıpkı Hacı Bektaşı Velilerin, tıpkı Yunus Emrelerin, tıpkı Hazreti Mevlanaların yaptığı gibi ehlibeyt sevgisiyle bu toprakları sulamak, İşte o zaman göreceksiniz ki o suyla sulanan topraklardan hiçbir zehirli madde çıkmaz. Zaten bunca telaşın da nedeni bu değil mi?

Evet dostlarım; artık Türkiye’nin gerçek dostları da düşmanları da belli olmaya başlamıştır. Evet o nedenle diyorum ki, çocuklarınıza lütfen dikkat edin. Bu masum yavruları dahi kandırarak bir cani haline getirenleri şiddetle kınıyor, tekrar tekrar milletimize başsağlığı diliyorum...

Şu ‘kanadı kırık kuş’ hikayesini tekrar yazacağım çok yakında.

Hoşça kalın, dostça kalın …


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık