• 08 November 2022, Tuesday 9:58
DursunGirgin

Dursun Girgin

Neden iki yakamız bir araya gelmiyor?

Dostlarım merhaba. Birçok konuda fikir belirtiyorum. Başta kültürel değerimiz olmak üzere, zaman zaman görüşlerimizi düşüncelerimizi yazıp, çiziyor, ilgili ve yetkililere bir nebzecik olsun yardımcı olmak istiyoruz. Yoksa efendim hiçbir art niyetimiz olmamıştır, olamaz da. Çünkü bu gemi batarsa içinde ben de varım, benim yavrularım, dostlarım da yaşıyor. İşte bu nedenle kültürümüzü yaşatmak için var gücümle çalıştım. Hala çalışıyorum. Kültür adamlarının yaşaması gerekmez mi? İşte bütün bu sebepleri ard arda toparladığım zaman ortaya şöyle bir tablo çıkıyor; bir ülke eğer güçlüyse başta ekonomisi olmak üzere, elbette bundan biz kültür adamları da faydalanıyoruz. Bu cümleden hareketle şu son günlerde yol göstermeden ziyade ben nasıl iktidara gelebilirim acaba düşünceleri hakim, bugünkü siyaset alanlarında. Elbette bu ülkenin ekonomisini siyasiler belirliyor. Ama gel gör ki şu 30-40 parti içinde sadece BTP’nin haricinde tek bir parti yok. Ben yer altı ve yer üstü kaynaklarını ülkenin yararı için kullanacağım diyebilen, tek bir babayiğit yok.

Değerli dostlarım Allah gani gani rahmet eylesin Prof. Dr. Haydar Baş hoca tüm dünyayı kökünden sarsacak bir ekonomi modelini yani milli ekonomi modelini açıkladığı zaman dünya bu modelin ne olduğunu anlamaya çalışırken, Türk siyasetçileri aman Türkiye uyanmasın, sakın dercesine hep kaçtılar. Hala da kaçıyorlar. Bir önceki köşe yazımda şu 2023 sevdasından vazgeçin lütfen demiştim. Yine de tekrar ediyorum, faizleri düşürdükçe ABD Doları yükseliyor. Dolar yükseldikçe de dış ve iç borçlar katlanarak büyüyor. Peki ne olmalı? Türkiye milli ekonomi modeline geçerek, kendi milli parasını kendisi basmadan asla iki yakası bir araya gelmez. Çünkü bugünkü siyasilerin alayının derdi ABD’den icazet almak için bir biri ardına ha bre Yahudi lobisinden izin almak için adeta yarış yapıyorlar. Ey benim güzel ülkemin güzel insanları! Artık uyanın! Öncelikle şu 2023 hayalinden kendinizi kurtarın. Neden bunu söylüyorum? 2023’te yeni bir seçim var. Türkiye’nin tek bir kurtuluşu var; başta şu güzelim dinimizi  şeyhlerin, şıhların elinden kurtarmak ve ehli beyt sevgisiyle 85 milyonu tanıştırmak. İkincisi de milli ekonomi modeli ile tanışmak ve senyoraj hakkımızı kullanarak, kendi paramızı yani kendi milli paramızı öz kaynaklarımıza değer göstererek, bu ülkeyi yoksulluklardan, yolsuzluklardan kurtarıp, satılıp savulan tüm değerlerimizi tıpkı 1923 ATATÜRK’ün yaptığını yapıp, alın paranızı gidin bu ülkeden diyebilecek babayiğitlere ihtiyacımız var. Yoksa adı şu olmuş, bu olmuş ne kıymeti var! Eğer kapitalist sistemle bu ülkeyi yöneteceklerse hiç gelmesinler daha iyi olur bence.

Peki sayın Muhtar Dursun’um bütün bunla olur mu diyenlere, el cevap diyorum ki; bak kardeşim el elden üstündür. Bu ülkede ne cevherler var. Biliyorsunuz. Yeter ki gerçekleri görebilelim. Benden söylemesi. Gerisini sen bileceksin, sevgili dostum. Sakın ha Muhtar Dursun da siyasete soyundu demeyin. Çünkü siyaset artık hepimizin yaşam kaynağı.

Haydi doğruluğu, güzelliği, sevgi ve saygıyı seçmeye. Seçmek de senin elinde. Anlayana sivri sinek saz. Anlamayanlara davul zurna bile az. Hoşça kalın, dostça kalın.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık