• 04 June 2016, Saturday 21:56
DursunGirgin

Dursun Girgin

Atatürk’ü sevmemek için, insanın aklını ve vicdanını yitirmiş olması lazım!

Dursun GİRGİN

Dostlarım merhaba.

Bugün gerçekten de çok üzgünüm. Van’ın Çaldıran ilçesinde askerleriyle girdiği bir terör olayında 5 askeriyle şehit düşen Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’u ve onunla şehit düşen, ondan önce de şehit olan tüm askerlerimize rahmet diliyorum.

Bu ülkenin dini konuları neden bilinçsiz ve de bilgisiz insanların elinde? Ey Diyanet İşleri Başkanı, özellikle televizyonlarda şehitler için okunan dualarda, mübarek gün ve gecelerde okunan dualarda birçok din görevlisi ‘Atatürk ve silah arkadaşları’ için de neden dua etmezler? Bu şekilde düşünen tüm din camiasını şiddetle kınıyorum.

Nedir bu Atatürk düşmanlığı? Bence Atatürk’ü sevmeyen insanların şahsen Müslüman olup olmadıkları konusunda da şüpheliyim. İşte bugün Türkiye’nin içine düşmüş olduğu çıkışı olmayan bu yola ne yazık ki yıllardır ülkemizi yanlış zihniyetlerle yönetenler sürüklemişlerdir.

Evet, güzel Muğlamızda şehit binbaşımızın cenaze namazı sırasında ‘Atatürk ve silah arkadaşları’ için dua okunmaması halkımızın tepkisini çekmiş ve bu konu hakkında da bazı siyasetçilerimiz Muğla müftülüğü hakkında  işlem yapılması istemiyle başbakan Binali Yıldırım’dan cevap beklediklerini duyurmuşlardır. Eh ne diyelim imam böyle yaparsa cemaat bilmem ki ne yapar ... Bu ülkenin en tepesindeki kişiler Atatürk düşmanlığı yaparsa zavallı müftüler ne yapsın!

Atatürk, bu ülkenin ve bu yüce milletin en saygı duyduğu lideridir.

Ey, bu büyük liderimize karşı böyle büyük bir yanlış tavır içindeki müftüler, ey hacılar, ey hocalar açın o kulaklarınızı bizleri dinleyin: Bizler, O’nun için O’nun gibi cesaretle vatanı milleti için şehit olan binlerce yavrularımız için günde 5 defa her namaz sonrası Fatiha okuyup onların aziz ruhlarına hediye ediyoruz. Bizler müminler olarak şuna inanıyoruz; ölülerinizi hayırla anın diyen o yüce dinimizin emirlerine uyarak herkes için dua ediyoruz. Ey gafiller, sizler bu milletin vergilerinden aldığınız maaşla çoluk çocuğunuzu yedirip içirip altınızda zırhlı araçlarla dolaşıyorsanız bugün bu saltanatınızı başta Mustafa Kemal Atatürk ve onunla savaş meydanlarında canla başla savaşarak can veren silah arkadaşlarına borçlusunuz.

Peki bu ne gaflettir ki birileri çıkıp benim güzel vatanımı kurtaran insanlara bir teşekkürü dahi çok görüyorlar. Bunun adı nedir bilir misiniz? Size açık seçik söylüyorum; nankörlüktür! Ve dolayısıyla terbiyesizliktir de!..

Atatürk’ü sevmemek olmaz!

Atatürk’ü sevmemek için, insanın aklını ve vicdanını yitirmiş olması lazım!

Bu durumdaki kişilere bir tavsiyem var: Lütfen Atatürk’ü bir de ehlibeyt sevdalılarından dinleyin ve ondan sonra konuşun beyler.

Bu arada, CHP Muğla Milletvekili Sayın Akın Üstündağ’a bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim.

Ey benim güzel ülkemin güzel insanları, yeter, artık uyanın!

Terbiyesizliğin de bir sınırı vardır. Böyle hassas günlerimizde bari terbiyesizlik yapmayın. Unutmayın ki, aldığınız kuruş maaşınızın içinde Atatürk’ü seven, ona her an rahmet okuyan milyonların bu ülkeye verdiği vergiler var...

Lütfen, bu milleti bölüp parçaladığınız yeter artık, yeter!


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık