• 21 January 2017, Saturday 18:25
DursunGirgin

Dursun Girgin

Bu millet; huzur, aş, iş istiyor!

Dursun GİRGİN

Dostlarım merhaba…

15 yıldan beri adı sanı duyulmayan terör örgütlerini bu millet AKP sayesinde gördü ve tanıdı. Hiç yok yere komşumuz Irak’la başlayan olaylar sırf ABD’yi ve Avrupa Birliği denen ülkeleri memnun edebilmek için bütün enerjimizi İslam aleminin huzursuz olması için kullandık. Hatta o kadar ileri gittik ki ABD askerleri için dua bile ettik ...

Sonuç malum, rüzgar eken fırtına biçer sözü gerçek olup çıkıverdi. Neticede, komşuda pişen bize de düşer hikayesi maalesef gerçek oldu. Bugün ülkemizde işsizlik had safhada, yoksulluk had safhada. İşte bunun için asla bu ülkeyi yönetenlere hakkımı helal etmiyorum.

Ne işimiz vardı bizim ABD askerlerine yardımcı olup da Irak gibi komşumuzun huzurunu kaçırmakta? Ne hakkımız vardı bizim Kaddafi gibi bir dostumuzun, sırf ABD sevmiyor diyerek sokak ortalarında öldürülmesine yardımcı olduk? Ne işimiz vardı bizim daha dün kardeşim dediğimiz Suriye devletiyle kanlı bıçaklı düşman olup çıktık, pes doğrusu.

Şu sözde cumhurbaşkanlığı danışmanları acaba hiç mi bu olup biten hataları görmüyorlar? Yazık değil mi, bakınız bugün koskoca TBMM’nde olup bitenleri 80 milyon T.C. vatandaşı görüyor ve ibretle izliyoruz ve dahi Türk siyasetinin 15 yılda geldiği şu nokta beni kahrediyor. Bir dönem vekillik yap, al sana ömür boyu kıyak emeklilik. Bu mudur siyaset yapmak?

Milleti düşünen kim, kimin umrunda 1300 TL’lik asgari ücretle 4-5 kişilik nüfusu geçindirmeye çalışanların derdini kim takar. Yazıklar olsun. Bu milleti yok farz ederek, sırf milletvekilliğinin kıyaklarıyla bu milletin meclisinde kötü örnek olanlara gerçekten de ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Yahu sizde vicdan denen bir şey yok mu? Başkanlık sistemi mi yoksa padişahlık sistemi mi ne olduğunu dahi bilmediğimiz bir sistemi açık seçik mevcut yasalarımızı çiğneyerek gizli oy açık tasnif ilkelerini hiçe sayarak, çok kötü örnek oluyorsunuz gençlerimize ...

Oysa bu millet sizden iş istiyor, aş istiyor, her şeyden önemlisi de can güvenliği istiyor.

Peki, çok değerli vekillerimiz ne yapıyor acaba, yumruk yumruğa. Meclisin vitrinine hiç de yakışmayan mahalle kabadayıları gibi yumruklar havalarda uçuşuyor.

İşte bu nedenle diyorum ki; zaten aldığınız o yüksek maaşları hiç de hak etmiyorsunuz, şimdiyse bu millet sizleri asla affetmeyecektir.

Evet, birgün gelecek, sizlerin torunları, hakkınızda yazılacak olanlar yüzünden sokaklara çıkamayacaklar, haberiniz olsun.

Ey meydanı boş sananlar, evet birgün ‘eyvah’ diyeceksiniz ama işte o zaman da vakit geçmiş olacaktır…

Bu ülkeye, bu millete yazık olacak …


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık