• 29 March 2024, Friday 15:40
DursunGirgin

Dursun Girgin

İNSANLIĞA SON ÇAĞRI!

Dostlarım merhaba. Tüm insanlığa son bir çağrımdır. Şu içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayı; hoşgörü, barış ve sevgi ayıdır. Eğer bizler toplum olarak kişiliğimizi kaybetmediğimiz müddetçe bu ülke asla zorda, darda kalmaz. Ne zaman toplum olarak bizler sen-ben kavgasına düştüğümüz zaman ülkemizde huzur kalmaz. Huzurun olmadığı bir yerde bel berekette olmaz.

Değerli dostlarım bugün nerdeyse 50 bin muhtar adaylığı için neredeyse 100-150 bin aday başvurmuş vaziyette. Bu da bizleri şunu gösteriyor ki ülkemizde gerçekten de bir ekonomik çöküş yaşanıyor. Atı alan Üsküdar’ı geçmiş hala oturduğu koltuktan bir türlü kalkmak istemiyor. İyi güzel de bu milletin hali ne olacak? Çarşıdaki yangını kim söndürecek Neşet Ertaş’ın ‘ölen ölür, kalan sağlar bizimdir’ mantığı ile hareket ediyor. Şu anki durum bu ancak bizler de toplum olarak şuan şu siyasetçilerin oyuncağı olmaya devam ederse işte o zaman gülen ABD olur. Gülen İsrail olur. Gülen İngiliz olur. Türk’ün Türk’ten başka dostu yok ki. Varsın çaresizliğimizi aylasın. Lütfen benim doğrularım sana göre eğri olabilir. Senin de doğruların benim için eğri olabilir. Bu hem demokrasimizin bir ön görüsü, hem de insan oğlunun doğasında var olan bir dürtüdür. İşte bu nedenle son bir kez tüm dostlarıma bir dost uyarısı olarak diyorum ki; gelin dostlar birbirimizi sevelim, sayalım. Selamı kesmeyelim. Zaten bu özelliklerimizin de tamamen yok edilmesi için öyle siyasetçiler türedi ki hiç sormayın… görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler mantığından hareketle diyorum ki gelin şunun şurasında kala kala bir tek dostça verilen selamlarımız kaldı. Onu da yitirmeyelim lütfen.

Elbette dünyayı ben mi düzelteceğim? Herkes ne hali varsa görsün mantığı ile hareket ettiğimiz müddetçe bu ülkemiz için hiç de hayırlı bir sonuç vermeyecektir. Haydi dostlarım ne sen beni kandırmaya çalış, ne de ben seni. Elbette herkes bu dünyada da ahirette de ne ekerse onu biçecektir.

Haydi dostlarım hoşça kalın dostça kalın demeden önce sakın ola ki insanlığınızı da unutmayın. Bir gönül dostu yaradılanı seven bir dost.

Hoşça kalın dostça kalın.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık