• 08 August 2023, Tuesday 12:34
DursunGirgin

Dursun Girgin

SAYIN KILIÇDAROĞLU’NA HAKSIZLIK YAPILIYOR

Dostlarım merhaba. Sayın Kılıçdaroğlu’na çok büyük haksızlıklar yapılıyor bence. Sayın Kılıçdaroğlu’nu anlayabilmek için öncelikle bugünkü yönetimi ele almamız gerekir. Bugün ülkemizde tüm olan bitenlerin tek sorumlusu sanki Kılıçdaroğlu’ymuş gibi herkes Kılıçdaroğlu’na yükleniyor. Hele şu Bolu Belediye Başkanı’nın ipe sapa gelmez eleştirilerini dinlerken dedim ki ‘yahu sen kendi ilinde çalışamamışsın.’ Şimdi de herke topu Kılıçdaroğlu’na atıyor. Allah razı olmaz. Bugün bütün devlet imkanları kullanarak seçim kazanan bir iktidar var. Her şeye rağmen H bir oy almış ana muhalefet var. Hani bir söz vardır. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler derler ya. İşte o misal önümüzde yerel seçimler var. Lütfen iktidara altın tepside yereli de teslim etmeyelim. Şimdi herkes eşeğinden alamadığı öfkeyi semerinden almaya çalışmasın. Eğer bugün TBMM’de birçok parti milletvekili çıkarabilmişse bunun tek bir kahramanı vardır o da sayın Kılıçdaroğlu’dur. Belki de esasen konuşması gerekeni konuşmuyoruz.  Sayın Meral Hanım, Saadet Partisi’nin Sayın Babaca’nın, Sayın Davutoğlu’nun, DP’nin izleyecekleri muhalefeti görmeden anlamdan. Erken öten horozu keserler misali… Erkenden Kılıçdaroğlu’nu yıpratmanın bence hiçbir anlamı yoktur. Millete şunu anlatın; ey AKP onca vaatte bulundun. Emekli maaşına senden zam istiyor, çiftçi üretebilmek için senden yardım istiyor. Göster bakalım gizli hazinelerine diye millet sabırsızlıkla bekliyor.

Eğer bugün Kılıçdaroğlu kazanmış olsaydı ne olacaktı? Tam takır bir hazine teslim alacaktı. Sonra da millet ne diyecekti? Gördünüz mü CHP işte böyledir diye… al yansın, ver yansın edeceklerdi. Şimdi ne oldu? Bakın Sayın Kılıçdaroğlu ben kazanırsam bayram ikramiyesi 15000 TL olacak demişti. Buna karşında iktidar çeşitli vaatlerde bulundu. Bunca pahalılığa rağmen yine mi yoksulluk, yine mi açlık, yine mi bankalar karlı çıkacak. Hep birlikte göreceğiz.

Evet dostlarım bunca pahalılığa ancak milli ekonomi modeliyle çare bulunabilir. Bu da şimdi mümkün olmadığına göre… bir 5 sene daha bu millet çile çekecektir. O halde neden bunları konuşmuyoruz da hep Kılıçdaroğlun’a yükleniyoruz? Olmuyor bekler olmuyor. Bu tür sistemler ancak AKP’yi sevindirir. Artık yeter doğruya doğru, eğriye eğri. Neden güneydoğu depremlerini konuşmuyoruz? Bir depremzede anlatıyor ‘eğer AKP’ye oy vermeseydik evlerimizi yapmayacaklarını söylediler’ diyor.  Onca toplanan paralar nereye gitti? Neden bunları sorgulamıyoruz? Bence sayın Kılıçdaroğlu’nun en büyük eksiği Sayın Hüseyin Baş’ı yani BTP’yi de ittifaka dahil etmemesiydi. Keşke bunu da yapmış olsaydı. Kılıçdaroğlu’na o zaman canı gönülden teşekkür ederdim. Çünkü neden? Buğu Türkiye’nin tek gündemi ekonomidir ve bugün kapitalist sistemin yani faşist sistemin tek alternatifi dünyada milli ekonomi modelidir. Haydi hayırlısı. Zaman en güzel ilaçtır dostlarım. Hoşça kalın, dostça kalın.

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık