• 25 April 2018, Wednesday 19:08
DursunGirgin

Dursun Girgin

Hani Müslüman Müslüman’ın kardeşiydi!..

Dursun GİRGİN

Dostlarım merhaba …

Müslümanları bir türlü anlamıyorum.Yahu bu kaçıncı dalavere?Bu kaçıncı Müslüman kanını akıtış? Gerekçeler hep aynı! Saddam’dan sonra şimdi de Esat … Allah aşkına bu Müslümanlar yüce Allah’a nasıl hesap verecekler? Oysa müminler şuurlu olur, müminler uyanık olur …

 

Bakınız İslam tarihine, Yüce Rabbimiz, “eğer bir dinsiz gelip de size mümin kardeşlerimizin aleyhine olabilecek bir haber verirse lütfen inanmayın. Onu güzelce arayıp sorun” diye buyurduğu halde ABD Saddam’da kimyasal silah var dedi vurdu ve Türkiye de buna göz yumdu.Hatta öyle enteresan olaylar oldu ki, ABD askerleri için dua edenler bile oldu.Yetmedi, Kaddafi için aynı senaryolar üretildi ve ülkesi için faydalı olan, hatta tüm mümin kardeşleri için faydalı olan bu kişi hunharca çölün ortasında öldürüldü.Peki sonuç ne oldu?Milyonlarca Iraklı kadınlarımızın, gencecik kızlarımızın ırzına geçildi.Türkiye de hep seyirci kaldı.Hatta dünya Müslümanları seyirci kaldı.Şimdi de aynı senaryo, aynı gerekçelerle tüm dünyanın baş belası ABD, İngiltere ve Fransa yine aynı gerekçelerle Suriye’yi vurdu.Peki bu ülkeye hangi uluslararası kimyasal silah uzmanları gelip de inceleme yaptı?Aslında olması gereken yapılması gereken bu değil miydi?Arama yok, araştırma yok. Vur Allahım vur! Öbür yandan da basit cümlelerle, bayatlamış sözlerle sözde kınamalar yapılıyor.

Hayır beyler hayır, bu böyle olmaz! Bugün Türkiye, Irak, Suriye ve İran’ın da içinde yer aldığı bu 4 İslam ülkesi eğer en kısa zamanda ehlibeyt sevgisiyle birleşip bir araya gelemedikleri müddetçe asla İslam aleminin yüzü gülmeyecektir. Hele hele ABD ile olmak demek resmen intihar etmek demektir. Bu gerçekleri yıllar önce dile getiren Sayın Haydar Baş’ın önsezilerinin ne kadar da gerçekçi olduğu bir kez daha anlaşılmıştır.

Bütün bu olup biten olaylar zincirine, Sayın Haydar Baş gibi liderlerden istifade ederek, şöyle aklıselim bir şekilde yorum getirebilmeliyiz artık …

Sevgili dostlarım, bir ülke eğer ekonomik yönden çok güçlüyse, asla o ülke güçlü devletlerin oyuncağı olamaz. Bakınız şu kepazeliğe, sanki Orta Doğu dünyanın savaş deneme alanı … Kıspetini giyen sahaya koşuyor, bu ne iştir kardeşim! Dünyada böyle bir kepazeliğe dur diyebilecek baba yiğit bir devlet kalmadı mı?

Yıllardır Filistinli kardeşlerimize İsrail tarafından habire saldırılıyor, ne zaman aklımız başımıza gelecek Allah aşkına?!..

Evet dostlarım, birçok hacılarımız hocalarımız da kalkmışlar Miraç Kandilini kutluyorlar Allah aşkına insan Allah’tan korkar yahu, o kutsal yerleri bugün İsrail çepeçevre kuşatmış vaziyetteyken ben nasıl olur da huzur içinde Miraç Kandilini kutlayabilirim.

Ey benim sözde mümin kardeşim, yeter artık şu zavallı ve de hiç uyandırmayın beni diye yattığın o güzelim uykundan uyan da dünyada olup biten, özellikle de Müslümanlar üzerindeki İsrail, ABD, AB gibi ülkelerin kirli oyunlarını gör artık. Ben de aciz bir kulum, ancak birlik ve beraberlik içinde olmamız halinde çok güzel işler olur ve Yüce Allah da böyle bir toplumu asla mahrum bırakmaz …

Haydi dostlarım, hoşça kalın, dostça kalın!


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık