• 31 August 2017, Thursday 18:52
DursunGirgin

Dursun Girgin

Zafer ve Kurban Bayramlarımız kutlu olsun …

Dursun GİRGİN

Dostlarım Merhaba…

Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız ve tüm İslam alemi ve yüce Türk milletinin Kurban Bayramını can-ı gönülden kutlarım. Bu vesileyle tüm kardeşlerimin kirli dış politikalara karşı uyanık olmalarını hasleten rica ederim.

Benim Güzel dostlarım.

Bu aralar bazı Roman yerleşim yerleri hakkında hiç de hayırlı sözler duymuyorum. Özellikle de İzmir-İstanbul-Ankara gibi yerlerde yaşayan bazı Roman derneklerinin AB ülkelerinden projeler bazında almakta oldukları yardımların özünde bazı gizli politikalar yattığı söyleniyor.

Bu gizli emeller için ülkemizde yaşayan Alevi kardeşlerimize çeşitli teklifler yapıldı ancak Alevi camiası bu kirli oyunu bozdular.

Şöyle ki; bu insanlara ‘siz bu ülkede azınlıksınız’ falan denildi, ama bu güzel insanların cevapları kısa ve net oldu. Bu kardeşlerimiz dediler ki; ‘Bizler bu ülkenin asıl sahipleriyiz. Ne azınlığından söz ediyorsunuz.’

Olay, anında kapatıldı. Ancak bu cesareti ne yazık ki bazı kardeşlerimiz gösteremiyorlar. Üç kuruşluk yardım alacağız diye bir nevi ‘ayıya dayı’ diyorlar. İşte bugün bu gerçeğe parmak basmak istiyorum.

Birçok cemaatler ne yazık ki yüce dinimizin gerçeklerini anlatmak yerine bizleri hep oyaladılar. Bunlardan, FETÖ denen din cambazlarının ne kadar da tehlikeli bir yol izlediklerini hepimiz gördük.

Şimdi esasen anlatmak istediğim gerçek şu ki, ‘yarım hoca dinden, yarım doktor candan eder’ der atalarımız. İşte ben de acizane Roman toplumunun bir ferdi olarak ülkemizdeki, özellikle fakir-gariban insanlarımıza, lütfen uyanık olun diyorum. Zaten yarım yamalak yaşamakta olduğumuz güzel dinimizin emirlerini tam manasıyla bilemiyoruz, bu nedenle üzülerek ifade ediyorum ki ülkemizdeki din cambazlarının eline düşüveriyoruz.

Özellikle de dikkatinizi çekmek istiyorum, Atatürk düşmanıymış gibi görünen gizli ellerin gerçek amaçları bu güzel milleti kendisine yabancılaştırmaktır. Nitekim resmen gazete manşetlerine taşan olaylara bakınız. Kimisi kalkmış ‘keşke bu ülkeyi Yunanlılar alsaydı’ diyor, kimileri de Atatürk’ün manevi kişiliğine hakaretler ediyor. Bunların tek bir amacı var, o da emperyalist ülkelerin projelerine bağlanarak dünyalık menfaatleri için ülkemizin geleceğini karartmaktır.

İşte ben de bu gerçeğe değinmek amacıyla Türkiye’de yaşayan, sayıları milyonları bulan Roman kardeşlerimi uyarmak istiyorum.

Ne olur dostlarım, üç günlük dünya menfaati için geleceğinizi satmayın!

Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu güzel vatanın kıymetini bilin.

Diyorum ki; lütfen Atatürk’ün bu milleti din cambazlarının elinden kurtarmak için güzel kitabımız Kur’an-ı Kerim’i her vatandaşım anlayabilsin diye Rahmetli Elmalı Hoca Efendi’ye yazdırmış olduğu Türkçe tercümeli Kur’an-ı Kerim’i okuyun ve güzel dinimizin güzelliklerini, sahtekar hacılardan-hocalardan değil, Allah kelamı olan kitabımızdan öğrenin.

Bir kez daha Zafer Bayramımızı kutluyor, mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar, güzellikler, barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Hoşça kalın, dostça kalın…


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık